همانطوری که هوا رفته رفته سرد می شود، این سوپ خوش طعم و لذیذ ایتالیایی بدنتان را گرم میکند و پر از سبزیجات سالم است این سوپ را یاد بگیرید . در روزهای سرد میل کنید
مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده (پیازچه سفید)
سه تا چهار عدد سیر (خرد شده)
یک چهارم فنجان هویج خرد شده
دو قاشق غذاخوری برنج
یک چهارم فنجان تکه های سیب زمینی
یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
یک سوم فنجان جعفری خرد شده
یک عدد برگ بو
چهار قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری شکر
نصف فنجان اسفناج خرد شده
نصف قاشق چاخوری پونه کوهی خشک شده
دو قاشق چایخوری آبلیمو
نمک و فلفل برای طعم دار کردن
پنیر رنده شده برای تزیین
طرز تهیه:
-روغن رو در زودپز گرم کرده و پیازچه، سیر و هویج رو بهش اضافه کنین و روی شعله متوسط برای دو دقیقه سرخ کنین.
-برنج پخته شده و سیب زمینی رو اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگه سرخ کنین.
-جعفری، گشنیز، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک، فلفل و ۵ فنجان آب داغ بهش اضافه کرده و خوب مخلوطش کنین، درب زودپز رو گذاشته و شعله رو زیاد کنین تا زمانی که دو تا سوت بزنه
-بعدش اجازه بدین بخار از زودپز خارج بشه تا بتونین دربش رو باز کنین (مراقب باشین و وقتی که فشار به طور کامل خارج شد درب زودپز رو باز کنین).
-اسفناج و پونه کوهی رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. برای دو دقیقه بذارین با شعله بالا بپزه. در همین حین هم بزنین.
– درست قبل از سرو سوپ، آبلیمو رو اضافه کرده و با پنیر تزیینش کنین.
-با نان تست و داغ سرو کنین.
منبع-http://novinzi.com