این ظرف سیب زمینی سرخ شده روغن زیتون کمتر و سبزیجات تازه بیشتردارد و یک غذای مغذی است اکنون دستور تهیه این سیب زمینی را یاد بگیرید
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه
۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
۴ عدد سیب زمینی متوسط
طرز تهیه:
-فر رو با تنظیم ۲۴۵ درجه سانتیگراد گرم کنین.
-روغن، سیر، ریحان، رزماری، جعفری، فلفل قرمز و نمک رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کنین. حالا سیب زمینی ها رو پوست کنده و قطعه قطعه کنین و بعد داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط کنین. یه سینی مخصوص فر برداشته و این ترکیبات رو به صورت یه لایه روش قرار بدین.
-در فر سرخش کنین، هر چند دقیقه یکبار به آرامی بچرخونینشون تا همه طرف هاش قهوه ای رنگ بشه. (۲۰ تا ۳۰ دقیقه)
-منبع-http://novinzi.com