sorenne_soother_09

بعد از شش ماهگی، شیر مادر به تنهایی نیازهای غذایی شیرخوار را برآورده نمی‌کند و لازم است علاوه بر آن، تغذیه کودک با غذاهای نیمه‌جامد نیز شروع شود.

برلیانت بزرگمهر،متخصص تغذیه گفت: شیر خوار پس از 6 ماهگی بهتر است از غذاهای کمکی استفاده کند در این میان سوپ‌هایی که مرغ، گوشت و انواع سبزیجات در آن‌ها وجود دارد نسبت به سایر غذاها نوزادان سودمند‌تر است.

وی افزود: غذای نوزاد ابتدا به صورت له شده  به وی داده شود سپس می توانند از غذای خانواده استفاده نمایند انواع پلوهای حاوی سبزی را نیز می توان به همراه گوشت و مرغ به نوزاد داد.

این متخصص تغذیه با اشاره به استفاده از سبزیجات تازه و آب لیمو ترش برای نوزاد اظهار داشت: می توان پس از آنکه نوزاد بزرگتر شد و معده وی توان مصرف لیمو ترش را داشت از این ماده غذایی برای وی استفاده کنند.

بزرگمهر، ادامه داد: بهتر است به نوزاد ابتدا غذا‌های ساده داد و نباید از همان ابتدا از غذاهای سرخ کردنی برای نوزاد استفاده کرد.

وی با اشاره به ممنوعیت‌های غذایی نوزادان بیان کرد: سفیده تخم‌مرغ را به دلیل آنکه برای نوزاد حساسیت ایجاد می کند نباید تا قبل از 1 سالگی بر وی داد.

همچنین پس از 6 سالگی می توان ابتدا میوه‌ها و سبزیجات را به صورت آب میوه و پوره به نوزاد داد سپس برای وی از میوه و سبزیجات استفاده نمود.