bones-strong-opt

دکتر سلام – آرتریت  شامل درد مفاصل و التهاب است. اگر شما هم از این بیماری رنج می برید باید از چند ماده غذایی پرهیز کنید تا  از شر درد مفاصل خلاص شوید این چنده ماده غذایی عبارتند از:

fried_600x450
مواد غذایی سرخ شده در روغن

برای این بیماری از مواد غذایی سرخ شده به دو دلیل زیان دارد یکی اینکه باعث بدتر شدن  ورم مفاصل شده  و  درد بیشتر  می شود. و دومی سبب بالا رفتن وزن است که  بر روی مفاصل فشار وارد می آید و باعث ساییدگی و پارگی می شود

sugar1_600x450
قندها و کربوهیدرات های تصفیه شده
قندها و کربوهیدراتهای تصفیه شده یک نوع سم  را و ارد بدن می کند که  توکسین را ا فزایش داده و  گلیکوزیله می شود و  به  پروتئین های خاصی در بدن  آسیب می رساند. و همین باعث بدتر شدن التهاب می شود

salt1_600x450

نمک اضافیبسیاری از غذاهای آماده و بسته بندی شده حاوی مقدار زیادی نمک است و این به دلیل  ماده نگهدارنده است که باعث ماندگاری بیشتر غذاها می شود. با این حال، مصرف بیش از حد نمک  باعث التهاب می شود، پس بهتر است  غذاهای تازه  در خانه بپزید و بخوربد و از مواد غذایی آماده بپرهیزید
meat1_600x450
گوشتافراد  مبتلا به آرتروز باید از خوردن گوشت اجتناب کنند  زیرا حاوی چربی است که  التهاب  را متابولیزه میکند شاید گوشت برای افرادی که این بیماری را ندارند مفید بوده باشد و لی برای مبتلایان به  این بیماری سیار مضر است چون باعث بدتر شدن التهاب می شود
alcohol5_600x450
الکل و توتون و تنباکوبه غیر از تمام مشکلات دیگر  الکل و سیگار کشیدن برای این دسته از بیماران بسیار مضر است سیگار کشیدن آرتریت روماتوئید را افزایش می دهد و  الکل علاوه بر آن برای نقرس هم مضر است و باعث دردناک شدن مفاصل می شود
dough_600x450
گلوتناکثر مردم  درباره  غذاهای فاقد گلوتن شنیده اند  اما دقیقا نمی دانند معنی آن چیست . گلوتن پروتئینی است که در گندم و سایر غلات یافت می شود، و همان غذاهای خمیری است. مردم مبتلا به آرتریت روماتوئید معمولا بیماری سلیاک، هر بار که غذاهای حاوی گلوتن می خورند  یک واکنش ایمنی بدن در روده کوچک رخ میدهد. گاهی اوقات این واکنش می تواند به مفاصل گسترش،یافته التهاب را تشدید کند
dairy_600x450
لبنیات

پروتئین های خاصی در محصولات لبنی  وجود دارد که می تواند ورم مفاصل را بدتر کند. این علت زمانی رخ میدهد که بدن آنتی بادی های خود را در برابر عوامل مضر محافظت میکند، اما این آنتی بادی می تواند پروتئین های شیر  را به  عنوان مواد مضر تلقی کند. این باعث می شود به پروتئین شیر و همچنین سایر قسمت های بدن حمله کند، و در نتیجه التهاب بدتر می شود. این واکنش  بیشتر در مورد آرتریت روماتوئید اتفاق می افتد، در حالی که افراد مبتلا به آرتروز باید در رژیم غذایی خود از محصولات لبنی استفاده کنند

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد