Pulmonary-Critical-Care

توصیه ما به سالمندان بالای هفتاد سال چکاب مرتب قلب و مراقبت های لازم برای پیشگیری از نارسایی قلبی ست آنان نسبت به دیگر افراد 4 برابر در معرض خطر این بیماری  هستند.

یک متخصص قلب با اشاره به اینکه چاقی یکی از عوامل موثر در ابتلا به نارسایی قلبی است، گفت: ضعف و بی‌حالی یکی از علائم ابتلا به نارسایی قلبی است و 70 درصد سالمندان نیز به علت کاهش قدرت عضلانی قلب به نارسایی قلب مبتلا می‌شوند.

دکتر حسین فخرزاده  با اشاره به اینکه کاهش قدرت انقباض عضلانی قلب یکی از عوامل موثر در ابتلا به نارسایی قلبی است، گفت: بیماری‌های روماتیسمی و دریچه قلب نیز یکی از عوامل موثر در کاهش قدرت انقباض عضلانی قلب است و 70 درصد سالمندان به علت کاهش قدرت عضلانی قلب به نارسایی قلبی مبتلا می‌شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه 75 درصد بیمارانی که به علت نارسایی قلبی در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، سالمند هستند، یادآور شد: 20 درصد سالمندان به علت نارسایی قلبی نیازمند مراقبت‌های ویژه هستند که به ناچار باید در بیمارستان بستری شوند.

وی با تاکید به اینکه 50 درصد افراد به علت نارسایی قلبی دچار مرگ می‌شوند که 80 درصد آن‌ها سالمند هستند، خاطرنشان کرد: ضعف و بی‌حالی یکی از علائم ابتلا به نارسایی قلبی است و نقش موثری را در تشخیص زودهنگام توسط پزشک ایفا می‌کند.

این متخصص قلب با اشاره به اینکه احتمال ابتلا افرادی که سن آن‌ها از 75 سال بیشتر است به نارسایی قلبی 4 برابر است، اظهار کرد: افزایش فشار خون مزمن و چاقی از عوامل موثر در سخت شدن عضله قلب و ابتلا به نارسایی قلبی است و 30 درصد آمار ابتلا به نارسایی قلبی به این علت است.

فخرزاده در پایان تصریح کرد: تعادل در شیوه زندگی، رژیم غذایی و بازتوانی قلبی نیز از راه‌های درمان این بیماری است و در برخی از شرایط نیز ممکن است افراد احتیاج به پیوند قلب نیز داشته باشند.