4(7)

این عکس مربوط به گیاه جو میباشد که امروز قصد معرفی این گیاه را داریم

عکس های بیشتری از این گیاه را میتوانید در ادامه مطلب مشاهده کنید همچنین اطلاعاتی در رابطه با خواص آن را میتوانید مطالعه کنید

 

6 220px-Illustration_Avena_sativa0 300px-Illustration_Hordeum_vulgare0B Barley hordeum_vulgare_subsp_distichon Ears of barley urlخواص جو

) جو پوست کنده که هنوز سبوس آن جدا نشده 2)جو پوست کنده که پوست آن گرفته شده است )3جو سفید که پوست وسبوس آن گرفته شده است و بنام جو مرواریدی معروف است . جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است

غذایی بسیار مقوی است .
خاصیت نرم کننده دارد .
در قدیم از جو زیاد استفاده می‌کردند .
برای نقرس مفید است .
جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است .
ماءالشعیر برای درمان سل، زخم‌های ریوی و سردرد گرم مفید است .
ماءالشعیر خون ساز است و زود هضم می‌شود.
ماءالشعیر را با خشخاش کوبیده برای سردرد مفید است .
برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمت‌های دردناک بگذارید .
جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است .
بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می‌برد.
سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند.
کشک الشعیر برای مزاج‌های گرم و اسهال‌های صفراوی مفید است .
برای برطرف کردن گلو درد و ورم گلو کشک الشعیر را قرقره کنید .
برای پائین آوردن کلسترول از جو استفاده کنید .
جو چون دارای پروتئاز می‌باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می‌کند .