در این بخش خوراک ساده و خوشمره را آموزش می دهیم اگر دوست دارید از ذرتهای کوچک غذا درست منید در این آموزش با ما همراه باشید
مواد لازم:
یک و نیم فنجان ذرت کوچک (به صورت عمودی نصف شده باشه)
یک و نیم فنجان تکه های پنیر کم چرب (پنیر کاتیج)
۲ قاشق چایخوری روغن
یک چهارم قاشق چایخوری دانه زیره سبز
یک هشتم قاشق چایخوری آنغوزه
یک قاشق چایخوری زنجبیل با رب فلفل سبز
نصف فنجان قسمت سفید پیازچه
نصف فنجان فلفل دلمه قرمز
نصف یه فلفل دلمه سبز
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
نصف فنجان قسمت سبز پیازچه
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
نمک برای مزه دار کردن
طرز تهیه:
- ذرت های کوچک رو به صورت عمودی نصف کنین.
- روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و زیره و آنغوزه رو داخلش بریزین.
- وقتی که صدای سرخ شدن دانه ها دراومد، رب فلفل سبز و زنجبیل، پیازچه سفید، و فلفل دلمه رو بهش اضافه کنین. خوب مخلوطشون کرده و روی حرارت متوسط برای چند دقیقه طبخ کنین. گاهی هم بزنین.
- بچه ذرت، زردچوبه، پودر فلفل، پوره گوجه فرنگی، سس کچاپ و نمک رو هم اضافه کنین. این مواد رو خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم برای پنج دقیقه بزارین بپزه یا تا زمانی که بچه ذرت ها خوب بپزن. گاهی هم بزنین.
- پنیر و پیازچه سبز رو هم اضافه کرده و به آرومی مخلوطشون کنین و روی حرارت ملایم برای یک دقیقه طبخ کنین. هم بزنین.
- با گشنیز چاشنی زده و داغ سرو کنین.