864476امروز نوع دیگری از کیک شکلاتی را آموزش میدیم که با بقیه کیک های شکلاتی بسیار متفاوت است اکنون این رسپی را یاد بگیرید و تفاوت آن را مشاهده کنید

مواد لازم:
نصف فنجان کره بدون نمک
یک و یک هشتم فنجان شکر
سه چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو سوم فنجان آرد همه کاره
۱ فنجان پودر شکر
۲ قاشق غذاخوری شیر
یک چهارم قاشق چایخوری عصاره نعناع

 

طرز تهیه:

-فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت(۱۶۵ سانتی گراد) گرم کنین.

-کره رو در یه ماهیتابه کوچیک روی حرارت ملایم ذوب کنین.

-شکر و پودر کاکائو رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کرده و در کره ذوب شده هم بزنین، تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست بشه.

-وانیل، نمک و یک تخم مرغ رو باهم ترکیب کرده و با تخم مرغ دوم خوب مخلوط کنین.

-آرد رو به این مخلوط اضافه کرده و بعد داخل یه ظرف پخت مخصوص فر مربعی شکل با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی متری بریزین.

-داخل فر بذارین و ۳۵ دقیقه زمان بدین.

-بعد از این زمان، از فر بیرون آورده و بذارین داخل همون ظرف برای ۱۰ دقیقه سرد بشه و بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنین.

-پودر شکر، شیر و عصاره نعناع رو در یه ظرف با هم مخلوط کنین تا زمانی که صاف بشن.

-حالا اون رو روی کیک های شکلاتی بریزین. خوب و به طور برابر پخشش کنین و بذارین برای ۳۰ دقیقه بمونه.

-به ۱۶ تکه کیک برش بدین.