مواد غذایی که منفعتهای بسیاری دارند بیشتر از وعده های غذایی ما فاصله دارند و به فراموشی سپریده می شوند. ما چندتا از آنها را یادتان می اندازیم که در ظرف غذا همیشه داشته باشید از مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی که دارند استفاده کرده تا هم سالم بمانید و هم تن اسب اندام خود را حفظ کنید
گوجه فرنگی: سرشار از آنتی اکسیدانی که به کاهش خطر ابتلا به پیری شریانی، بیماری های قلبی، سکته مغزی، از دست دادن حافظه، ناتوانی جنسی و چروک پوست کمک میکنه.
کلم بروکلی: سرشار از ویتامین C، فیبر و مواد مغذی چندگانه ای که خواص ضدسرطانی قوی مثل دی ایندولیل متان (diindolylmethane) و مقدار کمی سلنیوم داره.
ماهی: سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد مغذی که میتونن فشار خون رو کاهش داده و به کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی کمک میکنه.
لوبیا سیاه: چربی کم و فیبر زیادی داره، خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی اون با بیماری های قلبی و عروقی مبارزه میکنه.
سبزیجات: اسفناج، کلم و منداب منابع سرشاری از ویتامین B هستن و مواد مغذی زیادی دارن. یه وعده از این سبزیجات، پر از فیبر و کلسیم بوده و دز مورد نیاز روزانه شما به بتاکاروتن (یه ماده مغذی برای سلامت سیستم ایمنی) رو تامین میکنه.