American_Chestnut

فندق یکی از آجیل هایی است که خواص فراوانی دارد و از بروز خیلی بیماری‌ ها پیشگیری می ‌كند فندق سرشار از بسیاری ویتامین ها می باشد امروز در دکتر سلام عکس هایی از فندق و خواص آن را برای شما آماده کرده ایم

american-hybrid-chestnut Chestnut chestnut-pod Chestnuts_roasted horse chestnut initial-cooking-of-the-shelled-chestnuts-with-sugar-waterand-vanilla-bean

خواص فندق منبع سرشار از ویتامین ها

بتاسیتوسترول
بتاسیتوسترول كه به مقدار زیادی در فندق یافت می ‌شود، اثر فوق‌العاده‌ای در كاهش كلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) دارد.
بنابراین مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، بدن را هم در برابر بیماری‌ های قلبی و هم در برابر سرطان محفوظ می ‌دارد.

روغن فندق
فندق غنی از روغن است. در واقع 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشكیل شده است.
این ساختار و تركیب روغنی دارای فواید زیر برای بدن است:
تامین انرژی، تنظیم حرارت، محفاظت در برابر عوامل بیرونی و كمك به گردش ویتامین‌های محلول در چربی.
در روغن فندق، برخی اسیدهای چرب وجود دارند كه اعمال مهمی را برای بدن انجام می‌ دهند؛ به عنوان مثال “اسید اولئیك” موجود در روغن فندق از افزایش كلسترول خون پیشگیری می‌كند(كلسترول را به میزان 2/26درصد كاهش می ‌دهد)، قند خون را تنظیم می ‌كند و آپوپروتئین A-1 را كه برای پیشگیری از بروز بیماری ‌های عروق سیاهرگ مفید است، افزایش می ‌دهد(به میزان 25 درصد) و آپوپروتئین B كه مضر می ‌باشد را كاهش می ‌دهد(به میزان 5/7 درصد).
دیگر اسید چرب مفید در روغن فندق، “اسید لینولئیك” است كه به مقدار زیادی در روغن فندق یافت می ‌شود. لینولئیك اسید نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام‌ ها دارد.

ویتامین های فندق
فندق یك منبع خوب از ویتامین‌های B1، B2 و B6 است. این ویتامین ‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی ضروری هستند، مخصوصا برای كودكان در حال رشد.

ویتامین E
ثابت شده است كه مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، تمامی ویتامین E مورد نیاز در روز را تامین می كند و برای پیشگیری از بیماری‌ های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان كافی است.
روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است كه برای سلامت ماهیچه ‌های قلب و دیگر ماهیچه‌ های بدن ضروری است.
این ویتامین همچنین برای عملكرد طبیعی سیستم تولید مثل ضروری می ‌باشد.
ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول ‌های قرمز خون جلوگیری می ‌كند، بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر كم‌ خونی یا آنمی عمل می كند.
از دیگر فواید ویتامین E كه در فندق به وفور یافت می ‌شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجاد كننده سرطان می ‌باشد. اگر سرطان قبلا در بدن شكل گرفته باشد، ویتامین E با سلول‌ های سرطانی می‌ جنگد.

املاح فندق
فندق دارای مواد معدنی زیر می باشد:
* كلسیم، كه برای رشد استخوان ها و دندان‌ ها ضروری است.
* آهن، كه در خون ‌سازی نقش دارد.
* روی، كه نقش مهمی در هورمون‌ های جنسی دارد.
* پتاسیم، كه برای تحریك سیستم عصبی و عملكرد مناسب عضلات و ماهیچه‌ ها ضروری است.

در نهایت این كه:
تحقیقی جدید نشان داده است، افرادی كه فندق و یا روغن آن را مصرف می‌ كنند، 50 درصد كمتر از كسانی كه هیچ گاه فندق نمی ‌خورند، در معرض خطر مرگ بر اثر حمله ‌های قلبی هستند.
این آجیل دارای مواد تغذیه ‌ای مفیدی برای سلامت قلب است.