menieres-disease

درباره سندرم و بیماری منییر چه میزان اطلاع دارید ؟این بیماری علت و دلیل اکثر سرگیجه ها و حالت تهوع ها در افراد است اطلاع بیشتری از این بیماری را در این مطلب برایتان آورده ایم.

نظام‌الدین قهاری، متخصص گوش، حلق و بینی درباره بیماری منییر، اظهار کرد: گوش داخلی دارای دو وظیفه است که یکی مربوط به شنوایی و دیگری مربوط به حفظ تعادل است و بیماری منییر بخش تعادلی و وظیفه تعادل بخشی گوش داخلی را مختل می‌کند.

وی افزود: علل این بیماری تا حدی ناشناخته است و کاملاً مشخص نشده است ولی در کل مربوط به گوش داخلی و بخش تعادل بخشی است.

این متخصص گوش و حلق و بینی، خاطرنشان کرد: سندرم منییر با بیماری منییر متفاوت است چرا که سندرم منییر تنها نشانه‌هایی بر جای می‌گذارد و عوارضی در پی ندارد اما زمانی که به دنبال این نشانه‌ها شنوایی نیز کاهش یافت بیماری منییر مطرح می‌شود.

قهاری تأکید کرد: سندرم یا بیماری منییر فرد را دچار سرگیجه، حالت تهوع بسیار شدید و فقدان تعادل می‌کند و بیمار همزمان با این حالات هوشیار است که این هوشیاری وجه تمایز این بیماری با بیماری صرع است چرا که در صرع هوش و حواس فرد از بین می‌رود.

وی گفت: فرد مبتلا بیماری منییر نمی‌تواند تعادل خود را حفظ کند و گاهی مجبور می‌شود بنشیند یا دراز بکشد و چشمان خود را ببندد چرا که حرکت چشم، سرگیجه و تهوع را تشدید می‌کند.

این متخصص متخصص گوش و حلق و بینی، افزود: این بیماری عود کننده است یعنی پس از مدت زمانی در فرد از بین می‌رود و مجدداً ظهور و بروز می‌کند که بیشتر در افراد بیش از 40 سال دیده می‌شود .

قهاری گفت: این بیماری با دارو کنترل می‌شود ولی مجدداً عود می‌کند و فشار عصبی، فشار خون، خستگی، بیماری‌های ویروسی و صداهای بلند عوامل تشدید کننده این بیماری هستند.

وی خاطرنشان کرد: گاهی ممکن است بیمار در بیمارستان نیز بستری شود اما در کل استفاده از داروهای مخصوص این بیماری از تشدید بیماری و عوارض آن بر شنوایی پیشگیری می‌کند.