سعی کنید در غذای کودکتان حتی الامکان میزان کمی نمک استفاده کنید و وی را به خوردن غذاهای نمکی عادت ندهید هر چه کمتر نمک استفاده کنید ،برای سلامت کودکتان قدمی بیشتر بر میدارید!
دکتر «محمدحسین اعرابی» اظهار داشت: عادات غذایی بیشتر در سنین دو تا پنج سالگی شکل می گیرد که باید در این دوران عادت به غذای سالم را در کودکان پایه ریزی کرد.
وی افزود: محیط خانواده و عادت و رفتار غذایی والدین، مسایل اجتماعی از جمله اشتغال مادران و صرف حداقل یک وعده غذا یا بیشتر در مهد کودک، مدرسه و استفاده از غذاهای آماده نقش مهمی در عادات غذایی کودکان دارد.
بگفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، یکی از مهمترین دلایل مصرف زیاد نمک عادت به طعم شور است که با کاهش مصرف نمک، ذائقه ها به غذای کم نمک عادت پیدا می کند.
دکتر اعرابی با بیان اینکه بهتر است برای جلوگیری از عادت ذائقه کودک به غذاهای شور در تهیه، پخت و دادن غذای کمکی کودک زیر یکسال از نمک استفاده نشود، افزود: برای کودکان حداکثر میزان توصیه شده برای مصرف نمک کمتر از سه گرم در روز است و همین مقدار کم نیز باید از نمک یددار تصفیه شده باشد.
وی تاکید کرد: یکی از راههای کنترل و پیشگیری از فشار خون بالا در کودکان نیز کاهش دریافت نمک مصرفی است و نمک از طرق مختلف مانند مراحل تهیه و پخت غذا دریافت می شود.
ششم دی تا 10 بهمن بسیج ملی کاهش مصرف نمک در سراسر کشور اجرا می شود.