دکتر سلام _ غذاهای سرخ شده خوشمزه اما ناسالم هستند، بنابراین سعی کنید بجای آن از این پاته ذرت و سیب زمینی بخورید. یک غذای سبک برای عصرانه خانواده است
آماده سازی زمان: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم:
• 1 فنجان دانه های ذرت شیرین آب پز
• سیب زمینی 1 فنجان آب پز و رنده شده
• 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• 2 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
• 1/4 قاشق چایخوری ادویه تند هندی
• 2 قاشق چایخوری آب لیمو
• 2 تا 3 قاشق خرده نان
• نمک
• 2 قاشق چایخوری روغن برای پخت و پز
طرز تهیه:
• تمام مواد تشکیل دهنده به جز روغن را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام را شکل داده
• تابه نچسب را در حرارت گذاشته، کمی روغن بریزید هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود
• گرم سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد