walnut-caramel

اگر میخواهید گردو را کاراملی کنید که در درست کردن دسرها و شیرینی ها زیاد استفاده می شود این آموزش را بخوانید

مواد لازم:

اسپری روغن
نصف فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک و نیم فنجان گردو

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنین. سینی مخصوص فر رو با فویل پوشونده و روش رو روغن اسپری کنین.

شکر و سرکه رو در یه ماهیتابه کوچیک ترکیب کنین. روی حرارت متوسط بذارین و خوب هم بزنین تا زمانی که شکر حل بشه (حدود سه دقیقه).

گردو رو اضافه کرده و گاهی هم بزنین. حالا این مخلوط رو به سینی فر مخلوط کنین.

سینی رو داخل فر گذاشته و بذارین تا زمانی که مخلوط کاملا قهوه ای رنگ بشه باقی بمونه (حدود ده دقیقه).

حالا سینی رو بیرون آورده و بذارین همونجا کاملا خنک شه. گردوها رو بشکنین و برای غذاهای مختلف استفاده کنین.

نکته: گردوی Caramelized میتونه برای دو روز در یه ظرف دربسته در دمای اتاق سالم بمونه