امروز در دکتر سلام قصد معرفی میوه ای را داریم که خاصیت هایی از جمله درمان کماشتهایی، اختلالات مفصلی و عفونتهای ریوی، تشنج، بند آمدن ادرار، سوءهاضمه، سرماخوردگی و زخمهای عفونی، کمبود قند و مواد حیاتی، خارش، بواسیر و خونریزی را دارد
گریپفروت (انگلیسی: grapefruit) میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. گریپفروت احتمالاً از پیوند پرتقال و دارابی به دست آمده است.
این میوه دارای ویتامینها و ریزمغذیهای مختلف به ویژه ویتامین ث (۴۰ درصد نیاز روزانه بدن در ۱۰۰ گرم) است. همچنین دارای اسید سیتریک، فیبری به نام پکتین، قند (۸٫۶۱ گرم در صد گرم) است. نوع سرخ و صورتی آن آنتیاکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربیهای اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتیاکسیدانی قوی و همینطور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است.گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم میکنند.
این میوه را در زبان انگلیسی «میوه خوشهای» (grape+fruit) مینامند، زیرا به شکل خوشه به مقدار زیادی حتی تا دوازده تا بر روی شاخه میروید (مانند انگور). دم کرده گلهای گریپ فروت برای رفع تب مؤثر است.