ذرت ماسالا یک نوع میان وعده کشور هند است که میتوانید به آسانی در خانه آماده کنید. با استفاده از این رسپی غذای ساده، این میان وعده سالم و خوش طعم را تجربه کنید.
مواد لازم:
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل
۴ فنجان ذرت شیرین
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری ادویه چات ماسالا (نوعی ادویه هندی پاکستانی)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک برای مزه دار کردن
طرز تهیه:
کره رو در یه ماهیتابه گرم کرده و ذرت رو بهش اضافه کنین. حرارت رو متوسط کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت بدین.
پودر فلفل، چات ماسالا، آبلیمو و نمک رو اضافه کرده، خوب مخلوط کنین و روی همان حرارت برای چند دقیقه دیگه طبخ کنین. (گاهی هم بزنین)
فورا سرو کنین.
نکته: بهتره که از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنین و قبل از استفاده اون رو بجوشونین. در صورت استفاده از ذرت های فله ای، باید از قبل اونا رو بپزین.