دکتر سلام – در این اسنک از ریحان معطر، آب لیمو و مزه تند، فلفل قرمز خشک و تند و سس سویا استفاده شده است. سبزیجات آن غنی از آنتی اکسیدان است و غذای سالم و مغذی استزمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقهمواد داخلی:
• 2 قاشق چایخوری روغن
• 2 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده
• 1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده
• 1/4 فنجان خرد شده پیاز خردشده
• 1/4 فنجان قارچ خرد شده
• 1/4 فنجان هویج ریز خرد شده
• 1/4 فنجان کلم ریز خرد شده
• 1/4 فنجان جوانه لوبیا خرد شده
• 1/4 فنجان توفو خرد شده
• 1/2 قاشق چایخوری آب لیمو
• 1 قاشق چایخوری سس سویا
• نمک
• تکه های فلفل قرمز یا 1/4 قاشق چاسخوری پاپریکا
مواد لازم برای رول کردن:
• 6 برگ کاهو
• پودر بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده
• 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خردشده
طرز تهیه:
• روغن را در یک تابه نچسب ریخته در حرارت بگذارید، اسیر، زنجبیل و پیاز را در شعله متوسط تفت دهید.
• قارچ، هویج و کلم، را مخلوط در شعله متوسط برای چند دقیقه تفت می دهیم.
• جوانه لوبیا، سویا، آب لیمو، سس سویا، نمک و تکه های فلفل قرمز راهم اضافه کرده تا در روغن در شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. کنار گذاشته تا خنک شود.
• به 6 قسمت تقسیم کرده
• برگ کاهو را شسته و می گذاریم تا، خشک شود
• یک برگ کاهو ، را درسطح صاف قرار داده از مواد ریخته و رول میکنیم