theplaدکتر سلام – این نان مخصوص گجرات هند است که محبوبیت زیادی دارد . می توان آن را همراه با سبزیجات سرو کرد،و بعنوان یک میان وعده  هم استفاده می شود

زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم:
1/2 فنجان شنبلیله خرد شده
2 فنجان آرد گندم کامل
1 قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری ماست
1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری پودر فلفل
1 قاشق چایخوری شکر
نمک
آرد گندم برای بازکردن با وردنه
روغن برای پخت و پز
ترشی انبه

طرز تهیه:
  تمام مواد  در یک کاسه ریخته و خمیر درست میکنیم
خمیر را به  22 قسمت مساوی تقسیم کر ده هر کدام را با وردنه  به قطر  125 میلی متر است باز میکنیم به وردن آرد می زنیم که نچسبد
• حرارت ماهی تابه را  در شعله متوسط قرار داده و، با کمی روغن چرب می کنیم دو طرفش را تا زمانیکه طلایی شود سرخ میکنیم،
 همانطوریکه گرم است با ترشی انبه سرو کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد