دکتر سلام – این نان مخصوص گجرات هند است که محبوبیت زیادی دارد . می توان آن را همراه با سبزیجات سرو کرد،و بعنوان یک میان وعده هم استفاده می شود زمان آماده سازی : 10 دقیقه مواد لازم: طرز تهیه:
زمان پخت: 30 دقیقه
• 1/2 فنجان شنبلیله خرد شده
• 2 فنجان آرد گندم کامل
• 1 قاشق غذاخوری روغن
• 2 قاشق غذاخوری ماست
• 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
• 1 قاشق چایخوری پودر فلفل
• 1 قاشق چایخوری شکر
• نمک
• آرد گندم برای بازکردن با وردنه
• روغن برای پخت و پز
• ترشی انبه
• تمام مواد در یک کاسه ریخته و خمیر درست میکنیم
• خمیر را به 22 قسمت مساوی تقسیم کر ده هر کدام را با وردنه به قطر 125 میلی متر است باز میکنیم به وردن آرد می زنیم که نچسبد
• حرارت ماهی تابه را در شعله متوسط قرار داده و، با کمی روغن چرب می کنیم دو طرفش را تا زمانیکه طلایی شود سرخ میکنیم،
• همانطوریکه گرم است با ترشی انبه سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد