داده ها شامل 61 تحقیق در 14 کشور جمع آوری شده است، اطلاعات در مورد کار و آشامیدنی بیش از 330000 نفر که کار زیادی انجام می دهند
محققان دریافتند که ارتباط مستقیم بین ساعات کار طولانی و عادات آشامیدنی ناسالم وجود دارد. کارمندانی که در هفته به مدت 49-54 ساعت کار می کنند به احتمال زیاد 13 درصد بیشتر به نوشیدن الکل روی می آورند. این مورد به 14 نوشیدنی در هفته برای زنان و 21 نوشیدنی در هفته برای مردان انجام شد. عواملی مانند نوع شغل، سن، جنس، محل سکونت و وضعیت اجتماعی و اقتصادی هیچ تاثیر بر روی عادات آشامیدنی ندارد.
به گفته محققان،این کارکنان که به نوشیدن الکل روی می آورند ، دچار استرس، افسردگی و الگوهای خواب نامنظم می شوند. مصرف خطرناک الکل ممکن است در افزایش خطر ابتلا به بیماری های کبدی، سرطان، سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی و اختلالات روانی تاثیر داشته باشد. همچنین می تواند مشکلات اجتماعی مانند خشونت، سوء استفاده های داخلی، هزینه های مراقبت های پزشکی بالا، و غیره باعث شود
عادات آشامیدنی ناسالم تاثیر منفی بر کارکنان در محل کار و اثراتی مانند حوادث ناشی از کار، بی کفایتی، تصمیم گیری غلط روی آورند
نویسنده مقاله کاساندرا Okechukwu، استادیار د دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد، گفت: استانداردهای فعلی ساعات کار در اروپا و دیگر کشورهای توسعه یافته محدود است