هنگامی که هوا سرد است، هیچ چیز آرامش بخش تر از یک کاسه سوپ سیب زمینی گرم نیست. این سوپ تره فرنگی سیب زمینی کلاسیک، و درست کردن آن آسان است! تره فرنگی خرد شده و نرم شده در کره، پس از آن ریختن تکه های سیب زمینی ، اضافه کردن سبزیجات و طبخ آن به همین سادگی این سوپ به هیچ کرم یا خامه ای نیاز ندارید فقط باید سوپ قوام بیاید .
مواد لازم:
۳ عدد تره فرنگی بزرگ
۲ قاشق غذاخوری کره
۴ فنجان آب مرغ (یا عصاره سبزیجات برای کسانی که سبزیجات رو ترجیح میدن)
۹۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده (به قطعه های سه سانتیمتری برش بدین)
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی مرزنگوش
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک شده
یک عدد برگ بو
یک چهارم فنجان جعفری تازه (خرد شده)
مقدار کمی سس فلفل قرمز تند
فلفل سیاه یا سفید برای مزه دار کردن
طرز تهیه:
تره فرنگی ها رو خوب بشورین. اونا رو از طول برش داده و دوباره زیر آب بگیرین تا هرگونه گل و لای باقی مونده در داخلش از بین بره. قسمت های سبز تیره رو بریده و دور بریزین (یا داخل فریزر نگه دارین تا ازش عصاره درست کنین). قسمت های سبز روشن و سفید رو با ضخامت ۳٫۵ سانتیمتری ببرین.
یه قابلمه برداشته و در حرارت متوسط کره رو آب کنین. تره فرنگی های خرد شده رو اضافه کرده و خوب هم بزنین تا با کره پوشیده بشن. درب قابلمه رو گذاشته و حرارت رو کم کنین، بذارین برای ۱۰ دقیقه بپزه تا موقعی که تره فرنگی ها نرم بشن. چک کنین که تره ها نسوزن و قهوه ای رنگ نشن.
عصاره مرغ، سیب زمینی، برگ بو، مرزنگوش، آویشن و یه قاشق چایخوری نمک رو به قابلمه اضافه کنین. حرارت رو زیاد کرده تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کرده تا برای ۲۰ دقیقه بجوشه و سیب زمینی ها خوب بپزن.
از یه گوشت کوب برقی یا معمولی استفاده کنین تا نصف سوپ حالت غلیظ پیدا کنه و اگه دوست دارین سوپی یکدست داشته باشین همه اون رو با گوشت کوب مخلوط کنین. جعفری رو بهش اضافه کنین و چند دقیقه بیشتر بذارین بپزه. مقدار کمی سس فلفل و فلفل سیاه اضافه کنین تا مزه دار بشه. در آخر هم نمک بریزین. (سیب زمینی نمک رو خیلی زود حل میکنه، پس ممکنه نیاز باشه که بیشتر از چیزی که انتظار داشتین نمک اضافه کنین.)