index.jpg58686
مقابله با این بیماری مزمن و مهلک در اطفال پسر امری بسیار سخت و دشوارتر از اطفال دختر است پس با مشاهده این بیماری در پسرانتان محتاط تر باشید.

خشکی هوا همراه با آلودگی هوا موجب تشدید بیماری برونشیت می‌شود. نوربخش متخصص ریه  گفت: برونشیت به معنای التهاب لوله‌های برونشی می‌باشد. برونشیت‌های میکروبی، ویروسی، ثانویه سینوزیت و آلرژیک انواع این بیماری است.
وی بیان کرد: برونشیت‌های میکروبی در کودکان شدت بیشتری دارد و برخی مواقع نیاز به بستری دارد. برونشیت‌های میکروبی بزرگسالان با آنتی بیوتیک‌های خوراکی درمان می‌شود.
نوربخش ادامه داد: برونشیت‌های ویروسی شایع است و معمولا 3 الی 4 روز همراه با سرفه های شدید و تب است که نیاز به درمان‌های نگهدارنده دارد.
وی افزود: برونشیت‌های ثانویه سینوزیت است که به دلیل سینوزیت‌های چرکی و حساسیتی تغییراتی در جدار برونش‌های دستگاه تنفسی ایجاد می‌کند و اگر سینوزیت درمان شود، این بیماری نیز درمان می‌شود.
نور بخش اظهار داشت: آلودگی هوا، سیگار و قلیان اطراف بچه، وسایل گرم کننده نظیر شومینه و بخاری گازی که فاقد دودکش هستند، آلودگی محیطی ایجاد کرده و به دلیل صدمه به دستگاه تنفسی می‌توانند فرد را مستعد برونشیت کنند.
وی در پایان گفت: خشکی هوا همراه با آلودگی باعث تشدید برونشیت می‌شود. این بیماری در پسران بیشتر از دختران است. کودکان که نارس به دنیا آمده‌اند و مشکلات مادرزادی دستگاه ریه داشته باشند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.