دکتر سلام – مصرف سیر و پیاز به صورت روزانه به سالم ماندن قلب ، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان کمک میکند. این سبزیجات معطر را در منوی روزمره خود برای حداکثر کارایی استفاده کنید
سیر دارای آنتی بیوتیک قوی است. سیر خام خاصیت ضد باکتریایی دارد. همیشه آن را خام مصرف کنید، برای به دست آوردن حداکثر استفاده از آلیسین، یک عنصر موثر در سیر, آن را خرد کنید.خواص ضد التهابی قوی آن التهاب مزمن و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.سیر و پیاز سطح کلسترول را متعادل میکند. گوگرد موجود در آن مانع از رسوب کلسیم و چربی در رگ های خونی، و در نتیجه بهبود گردش خون می شود.
این سبزیجات سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، در برابر سرما خوردگی و آنفولانزا محافظت کرده، و از سرطان جلوگیری میکند. ترکیبات ضد باکتری و ضد ویروسی آن از میکروارگانیسم ها محافظت می کند. سیر و پیاز در برابر عفونت روده بزرگ، دهان، گلو، کلیه، رحم، و سرطان تخمدان محافظت می کند.
سیر و پیاز در همه فصول در دسترس است. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که سیر مصرف نکنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد