علتهای مختلفی برای گذاشتن ناخن مصنوعی وجود دارد. ممکن است بخواهید به یک جشن یا مهمانی بروید. یا به هر دلیل دیگر از ناخن مصنوعی استفاده می کنید
ناخنهای مصنوعی از سه جنس ژل، آکرلیک (پودر) و سیلک است. اگر مایلید برای مدت طولانی تری ناخن مصنوعی های خود را نگهدارید ژل و یا پودر انتخاب مناسب تری است. ناخن مصنوعی از جنس سیلک بیشتر برای حفاظت از ناخن استفاده می شود تا بلند کردن ناخنها.
پودر
تکنیسین یک مایع مخصوص را با پودر مخلوط می کند و ترکیب حاصله را با قلمو بر روی ناخنها قرار می دهد. معمولا کل سطح ناخنها پوشانده می شود اما گاهی فقط سر ناخن ها را با این مخلوط می پوشانند. در مرحله ی بعد به سر ناخنها تیپ اضافه می شود. تیپ را به اندازه ی دلخواه شما کوتاه می کنند. سپس سوهان زده و مرتب می کنند. این محصول در مجاورت هوا سفت می شود. در حین انجام کار بوی تندی به مشام می رسد که هیچ خطری برای سلامتی شما ندارد.
پودر به همراه رشد ناخن شما بالا می آید و لازم است هر دو تا سه هفته به سالن مراجعه کنید تا تکنیسین ناخنهای شما را ترمیم کند.
اگر مایل باشید پودر را از سطح ناخن جدا کنید به سالن مراجعه می کنید تا تکنیسین به راحتی با قرار دادن دست شما در لاک پاک کن به مدت پانزده دقیقه پودر را از روی ناخن شما بردارد.
ژل
در گذشته ژلها شکل و فرمی همانند خمیر دندان داشتند امروزه شکل فرم ژل بیشتر به لاک شبیه است. ژل به وسیله ی قلمو بر روی ناخنها قرار می گیرد. بعد از هر لایه دست خود را برای مدت دو دقیقه در دستگاه فرا بنفش قرار می دهید تا ژل سفت شود. این روش هیچ بویی ندارد.
ژل از پودر گرانتر است اما دوام بیشتر و رنگ بهتری دارد.
ژل هم همانند پودر به همراه رشد ناخن شما بالا می آید و لازم است هر دو تا سه هفته به سالن مراجعه کنید تا تکنیسین ناخنهای شما را ترمیم کند.
ژل را هم با قرار دادن در لاک پاک کن می توانید از روی ناخنهایتان جدا کنید.
چند نکته
- برای گذاشتن ناخن مصنوعی به یک حرفه ای مراجعه کنید.
- ناخنهای مصنوعی را به زور از ناخن هایتان جدا نکنید. ناخن مصنوعی به ناخن خودتان چسبیده و اگر به زور آن را جدا کنید لایه ای از ناخن خودتان هم کنده خواهد شد.
- به سالنی مراجعه کنید که از کیفیت کار آن مطمئن هستید. تجربه در این کار بسیار مهم است. اگر جایی قیمت کمتری دارد شاید سرویس کمتری هم می دهد.
- سالن باید تمیز باشد وبعد از هر بار کاشت ناخن کل ابزار باید استریل شود.
- تکنیسین ناخن باید دستهای خود را بشوید.
- اگر بین هر نوبت ترمیم ناخنتان آسیب دید برای ترمیم به سالن مراجعه کنید. ناخن آسیب دیده زمینه را برای عفونت مهیا می کند.
- اگر بعد از کاشت ناخن درد احساس می کنید تکنیسین را مطلع کنید. این کار بدون درد است.
- اگر شما همیشه ناخن مصنوعی دارید هر از چند گاهی ناخنها را به حالت طبیعی برگردانید و اجازه بدهید ناخنهایتان استراحت کنند.
منبع : banoyealvand.com