یکی از خوردنی های بسیار محبوب دنیا دارای خاصیت طبیعی است که قادر است حافظه را تقویت و از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری کند.
کارشناسان دریافتند مصرف روغن ماهی میتواند به تقویت حافظه افراد تنها پس از 6 ماه از مصرف کمک فراوان کند.
گفتنی است، مکملهای غنی از امگا 3 باعث پیوند قوی بین سلولهای عصبی مغزی میشوند.
بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات انجام شده بهترین منبع برای امگا 3 ماهی سالمون و انواع ماهیهای روغنی است.
کارشناسان اعتقاد دارند، مکملهای غنی از امگا 3 باعث جلوگیری از سرعت و یا حتی پیشرفت بیماری آلزایمر در سالمندان میشود.
منبع : www.salamaneh.com