tips-for-eating-healthy-during-menopause

یائسگی مرحله ای است که در آن چرخه  ماهانه به پایان می رسد. یا بعبارت دیگر باروری یک زن به مرحله پایانی می رسد .  معمولا بین سنین 40 تا 50 سالگی رخ می دهد .این دوره برای هر زنی وجوددارد ولی بدن  زنها بایکدیگر متفاوت است. در این بخش درباره غذا خوردن سالم در دوران یائسگی  مطالب مفیدی را بیان میکنیم.

1-      نباز به کلسیم

در طی یائسگی بدن نیاز به  جذب بیشتر کلسیم  دارد ،چون قدرت بدنی کاهش میابد. برای هماهنگی در تفاوتها در این دوره کلسیم باید  بیش از 10% رزیم غذایی قبلی باشد محصولات لبنی مثل شیر، کشک، پنیر منابع خوبی از کلسیم هستند

2-  رژیم غذایی با فیبر بالا

موادی مانند  غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، سرشار از فیبر هستند باید به طور مرتب استفاده شود. محصولاتی که  فیبر بالایی دارند  برای هضم غذا در معده کمک زیادی می کند

3-   کاهش عادات آشامیدنی

به یاد داشته باشید که در طول دوره یائسگی از الکل و نوشیدنی های مضر دیگر استفاده نکنید یا به حداقل برسانید ،چون خطر بیماریهای  حمله قلبی و سرطان سینه را  به همراه دارد.

4-   آب خوردن

اگر شما هرروز 3 لیتر آب می نوشید قدرت احتباس آب پس از یائسگی کاهش میابد ، بنابراین باید بیشتر آب بنوشید

5-  خوردن مواد غذایی کم چرب

برای دوری از افزایش وزن باید به خوردن خود مدیریت کنید . گوشت و مرغ را باید کاهش دهید  و مواد غذایی سرشار از کربو هیدرات ها, ویتامین ها باید زیاد بخورید در واقع وقتی از میانسالی عبور کردید سطح فعالیت کاهش میابد  وکلسترول باقی مانده در بدن موجب ابتلا به بیماریهای قلبی میشود

6-    کنترل قند خون و مصرف نمک

مصرف بیش از حد نمک موجب بروز بسیاری از بیماریها  از جمله فشار خون با لا می شود  که فشار خون یکی از مو اردی است که موجب مرگ می شود

منبع- اختصاصی http://www.hidoctor.ir