این غذا ترکیب غیر معمول دارد که همین ترکیبات ا تشکیل دهنده آنم را خوشمزه کرده است اگر این دستور آسپزی را درست کنید مطمئنا از مزه آن سیر نخواهید شد
مواد لازم:
یک چهارم فنجان سرکه
۳ قاشق غذاخوری خردل آماده
۳ حبه سیر (خرد شده)
یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
نصف فنجان شکر قهوه ای
فلفل سیاه
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
طرز تهیه:
در یه کاسه بزرگ شیشه ای، سرکه، خردل، سیر، آبلیمو، شکر قهوه ای، نمک و فلفل و خوب مخلوط کنین. روغن زیتون رو هم اضافه کرده و هم بزنین. مرغ رو داخل این مخلوط قرار داده و روی ظرف رو بپوشونین. مرغ باید به مدت ۸
ساعت یا در طول شب داخل این مخلوط خوابانده بشه.
باربیکیو رو با حرارت بالا گرم کنین.
به آرومی کمی روغن روی میله های باربیکیو بزنین. مرغ رو روی باربیکیوی گرم شده گذاشته و برای ۶ تا ۸ دقیقه (برای هر طرف مرغ) بپزین. تا زمانی که مرغ به طور کامل آبش رو از دست بده.