tom-yum-soup

این سوپ خوشمزه  از سوپهای معروف تایلند است که مواد تشکیل دهنده آن یک طعم خوبی به آن داده است که آن را از سایر سوپها متمایز کرده است بخصوص طعم قارچ با گل کلم آن را بسیار لذیذ کرده است

مواد لازم:

۵ فنجان عصاره سبزیجات
۱ عدد فلفل چیلی سبز یا قرمز (عمودی بریده بشه)
۱۰ عدد قارچ تازه (خرد شده)
۱۰ تا ۱۲ عدد گلچه گل کلم (نیم پز شده)
۱ قاشق غذاخوری علف لیمو خرد شده
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
نمک برای مزه دار کردن
ترشی فلفل برای سرو

 

طرز تهیه:

یه قابلمه برداشته و عصاره سبزیجات رو داخلش بریزین و بذارین جوش بیاد.

بعد از اینکه جوش اومد، فلفل چیلی، گل کلم، علف لیمو و نمک رو بهش اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه بذارین جوش بخوره و بپزه.

در آخر آبلیمو رو اضافه کنین.

داغ و همراه با ترشی فلفل سرو کنین.

نکته: میتونین میگو، مرغ خرد شده یا هر نوع سبزی دیگه ای که دوست دارین به این سوپ اضافه کنین. دقت داشته باشین که در صورت اضافه کردن مرغ و میگو، سوپ باید بیشتر بجوشه تا خوب بپزن.