MidnightSnack_MAA_20110911_1

سعی کنید حتی الامکان قبل از خواب مراقب خورد و خوراکتان باشید تا کابوس های شبانه تان را به سمت خودتان دعوت نکنید .

 خواب عصرگاهی به بدن آسیب فراوان وارد می‌کند و موجب تجمع بیماری‌ها در بدن می‌شود چرا که عصر زمان تغییر روز است یعنی زمانی است که از روز وارد شب می‌شویم و باید بدانیم که خواب روز بیماری‌زاست.

خواب بعد از نماز صبح موجب زرد شدن پوست می‌شود، طب سنتی خواب روز را بسیار مضر می‌داند و موجب مشکلاتی مانند فساد هضم و تیرگی رنگ چهره شده و اختلال هضم ایجاد می‌کند و موجب عدم تحلیل مواد زائد می‌شود.

در مورد زمان خواب توصیه زیادی شده که خواب با غذا فاصله داشته باشدو یعنی خواب نه با شکم کاملا سیر و نه با شکم کاملاً خالی صورت گیرد و توصیه شده است که حداقل دو تا سه ساعت پیش از خواب غذا مصرف شده باشد. بهترین زمان خواب هم بعد از 2 تا 3 ساعت بعد از غذاست که غذا از معده عبور کرده باشد.

فاطمه علیزاده پژوهشگر طب سنتی به خبرنگار تسنیم می‌گوید: خواب اگر با معده پر انجام شود باعث بیماری‌هایی مانند توهم، خیال‌ها، خواب‌های هولناک می‌شود یا اگر خواب با معده خالی باشد، موجب لاغری و ضعف بدن می‌شود.

اگر شخصی با معده پر قصد خوابیدن داشت بهتر است اول به طرف راست بخوابد و بعد از نیم ساعت به طرف چپ بخوابد تا غذا از معده خالی شود و دوباره به طرف راست بخوابد.

در طب سنتی بهترین حالت خواب را خوابیدن به پهلو چپ دانسته ولی در منابع طب اسلامی تناقض دارد با این مسئله و انها پهلو راست را مناسب می‌دانند و طب سنتی پهلو چپ را مناسب می‌داند.

ولی خوابیدن بر شکم و بر پشت را شدیدا مضر می‌دانند و موجب تولید بیماری‌های ناگواری می‌شود. خوابیدن بر روی شکم برای چشم مضر است. خوابیدن دائم بر روی صورت باعث می‌شود که جریان اعصاب وارد پوست نشود و باعث چروکیدگی پوست می‌شود.

خواب بر پشت را هم مضر می‌دانند چون که باعث  اگر به پشت بخوابند باعث صعود بخارات معده به مغز می‌شود و خواب مختل شده و موجب بروز کابوس و سکته می‌شود.