bean

بله. لوبیا مملو  از کربوهیدرات است و باید به میزان مشخصی استفاده شود ، اما لوبیا کندتر هضم می شوند و در نتیجه میزان قند خون را به آرامی بالا می برد. برخی پژوهشها نشان داده اند که میزان روزانه یک و نیم تا دو و نیم لیوان لوبیای پخته اثر مفیدی در کنترل دیابت دارد. لوبیا خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را که یکی از عوارض شایع در دیابتی هاست را کاهش می دهد. خوردن روزانه یک تا سه لیوان لوبیای پخته مقدار کلسترول خون را پنج تا نوزده درصد کاهش می دهد. لوبیا همچنین منبع سرشاری از ترکیبات آهن است که در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بسیار موثر می باشد.

لوبیا علاوه بر این که مملو از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است، مقدار ناچیزی چربی، کلسترول و سدیم نیز دارند. با توجه به مواردی که گفته شد، لوبیا را می توان در برنامه غذایی یک دیابتی، در تمام سنین قرار داد. لوبیا را می توان در سالادها، سوپها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با این تفاوت که کنسرو لوبیا سدیم بیشتری دارد.

لوبیا را یک روز قبل از پخت در آب گذاشته و پیش از پخت  آن را به خوبی بشویید. لوبیا را باید خوب جویده و برای کمک به هضم آن مقدار زیادی مایعات بنوشید.

منبع : http://www.gabric.ir