1234575_512910832117871_1499215361_n این بخش نیز برای آموزش دانشجویان پزشکی در نظر گرفته شده است که  اقداماتی  درباره معالجه اولیه  پريكارديال افيوژن است . وقتی با این بیمارها روبرو شدند اولین کاری که باید انجام بدهند چه کاری است؟ همیشه این  جمله را در یادتان داشته باشید که : موثرترین شیوه برای  مقابله با هر کاری این است که  باید منبع اصلی آن را پیدا کنیم مثلا برترین روش برای مقابله با  فشار آب  اینست که  باید خود آ ب را پیدا کنیم تا فشار آن را کم کنیم.

ما هميشه سعى كرديم كه مطالب پزشكى رو بصورت رمز در بياريم! هدف اين بوده كه در لحظاتِ حساسِ تصميم گيرى براى بيمار، يا در شرايط پُر استرسِ امتحانات پزشكى، خيلى سريع بتونيد بهترين اقدام درمانى رو انتخاب كنيد..
اکنون  يك نكته مهم درباره تجمع مايع اطراف قلب (پريكارديال افيوژن) ياد بگيريد…
– هرزمان با بيمارى كه به هردليلى اطراف قلبش مايع جمع شده مواجه شديد، اين جمله رو بياد داشته باشيد:
– بهترين روشِ مقابله با مايعى كه دورِ قلب رو گرفته و داره به قلب از بيرون فشار مياره اينه كه، ما هم درونِ قلب رو پُر از مايع كنيم!!
يعنى همون جمله اول:
((بهترين روش مقابله با فشارِ آب، خودِ آب
است!))
حالا ديگه براحتى ميتونيد حدس بزنيد كه در مواجهه با پريكارديال افيوژن، بايد چيكار كرد:
١. به بيمار سِرم وصل ميكنيم! اينجورى حجم مايعِ درون عروق و قلب بيمار رو بالا ميبريم، و اين مايع، با فشارِ مايعى كه اطرافِ قلب رو گرفته مقابله ميكنه و نميذاره قلب روى هم بخوابه!

٢. پاى مريض رو بالاتر قرار ميديم تا خون به قلب برگرده و باز فشار مايع درون قلب بيشتر بشه!

٣. اگه مريض داروى ادرار آور(ديورتيك) ميخوره! قطع ميكنيم! تا حجم مايع درون عروق و قلب كم نشه!

٤. تا جاييكه ممكنه، از اينتوبه كردن بيمار (intubation) خوددارى ميكنيم!میدونید چرا

وقتى لوله گذارى ريه (اينتوباسيون) انجام ميشه، فشار داخل قفسه سينه بالا ميره! اين افزايش فشار، مانع از برگشت خون از اندامها و شكم به قلب مريض ميشه، واسه همين حجم خون داخل قلب كم ميشه و لذا مايع اطراف قلب ميتونه فشار بيشترى بياره! و قلب ممكنه روى هم بخوابه