دکتر سلام – این سوپ سرشار از آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین A و فیبراست، و فوق العاده سالم و خوشمزه است. و درست کردن آن هم آسان و سریع است.
مواد لازم:
عناصر
• 3 فنجان اسفناج ، شسته و خشک شده و خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن
• 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
• 1/2 فنجان پیاز خرد شده
• 1 فنجان شیر کم چرب
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
• روغن را در ماهی تابه ریخته سیر و پیاز سرخ کرده را بر روی شعله متوسط برای یک دقیقه تفت می دهیم
• ا اسفناج را هم در شعله متوسط به مدت دو دقیقه در روغن تفت می دهیم.
• 1½ فنجان آب، ریخته خوب مخلوط کنید تا اسفناجها بپزد.
• وقتی پخت در یک مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم
• در قابلمه ریخته و شیر، نمک و فلفل. ریخته خوب مخلوط کنید چند دقیقه در حرارت متوسط بپزد
• گرم سرو کنید.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد
سوپ اسفناج کم کالری
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷