index.jpg57575

هرچه استرس تان بیشتر باشد حواس پرتی تان نیز بیشتر و درک  و فهم تان از مسائل و مشکلات از میزان کمتری برخوردار است!

اضطراب و درد؛ دو مشکل و همراه همیشگی، اما کدام یک از این دو همراه جدایی ناپذیر بر دیگری اثر می گذارد؟ آیا اضطراب موجب درد می شود یا دردهای مزمن ما را مضطرب و کلافه می کنند؟
همه ما در مقاطع مختلف زندگی سطوح متفاوت و متغیری از استرس را تجربه کرده ایم، استرسی که نه تنها از نظر ذهنی باعث خستگی روح می شود بلکه حتی جسم را نیز درگیر می کند. آخرین مطالعات دانشمندان نشان داده است: استرس به طرز قابل ملاحظه ای تحمل درد جسمانی را کاهش می دهد. در واقع هر چه فرد در طول زندگی در معرض استرس و نگرانی قرار بگیرد به همان میزان ظرفیتش برای متعادل سازی بدن هنگام درد کاهش می یابد.

بنا بر یافته های موجود؛ نوع استرس و میزان آن به صورت مستقیمی بر نحوه تعامل انسان با سیستم درد اثرگذار است. ارتباط با درد و مشکلات جسمانی زمانی دشوارتر می شود که عامل اصلی استرس برای فرد مبهم باشد، ناتوانی در تشخیص منبع استرس کاهش چشم گیری در آستانه تحمل درد ایجاد می کند. از آنجایی که همراهی درد و استرس یک پدیده اجتناب ناپذیر و غیر قابل پیش بینی است، نمی توان برای این مشکل راه درمانی یافت جز مواجه کمتر با استرس.

پس اگر شما جزو انسان های سهل گیری هستید که چشم خود را روی سختی های زندگی می بندید باید خوشحال باشید. اما چنانچه تحمل بالا و پایین های زندگی برای شما دشوار است باید خودتان را برای دردهای جسمانی گاه طاقت فرسا آماده کنید. فارغ از اینکه جزء کدام دسته قرار می گیرید توصیه ما به شما مواجه کمتر با استرس و نگرانی های روزمره است، تنها راهی که می تواند زندگی سالم برای شما به ارمغان بیاورد.