دو ماده غذایی ساده و سالم متشکل از گریپ فروت و آووکادو زمانیکه باهم ترکب شوند یک سالاد فوق العاده مفید و خوشمزه می شوند .گریپ فروت، مانند بسیاری از مرکبات در زمستان است، و همچنین به عنوان یک سالاد با طراوت در تابستان در کنار غذاها سرو می شود. بمدت 20 دقیقه و برای 4 نفر آماده می شود
مواد لازم:
۲ عدد آواکادو
۲ عدد گریپ فروت
کاهو
مواد لازم برای سس مخصوص:
۱ قاشق غذاخوری موسیر خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی تازه یا نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
یک و نیم قاشق چایخوری پوست لیموترش
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف فنجان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری شکر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
در یه کاسه کوچیک مواد لازم سس مخصوص رو خوب مخلوط کنین.
برای پوست کندن گریپ فروت، اول ۱٫۵ سانت از بالا و پایین میوه رو ببرین تا گل میوه مشخص بشه. اینجوری پوست کندنش راحت تر میشه. با استفاده از یه چاقوی تیز دور تا دور میوه رو طبق عکس پوست بکنین تا زمانی که دیگه پوستی باقی نمونه.
حالا با چاقو قاچ های گریپ فروت رو از هم جدا کنین و با دقت پوست روی اونا رو هم جدا کنین.
آواکادوها رو هم پوست کنده و طبق عکس برش بدین. برش های آواکادو و گریپ فروت رو روی یه بشقاب به حالت خوابیده همراه با کمی برگ کاهو بچینین.
در آخر سس مخصوص رو روش بریزین و سرو کنین