ماده اصلی در این اسموتی، زردچوبه است یک گیاه چند ساله علفی دارای ساقه های ریشه ای زیرزمینی از خانواده زنجبیل است. به عنوان ادویه اصلی در غذاهای هندی استفاده می شود. در پزشکی، به عنوان آنتی اکسیدان کاربرد دارد، ضد باکتری، ضد ویروس و خواص ضد سرطانی دارددر هند، زردچوبه را به عنوان درمان معده، همچنین برای بیماری های مختلف کبد استفاده می کنند. این سم زدایی کبد با بیماری سرطان مقابله میکند. زردچوبه نیز درمان قدرتمند در برابر افسردگی است.مواد تشکیل دهنده این اسموتی زردچوبه شیر نارگیل است که هرگز آن را با شیر معمولی جایگزین نکنید. اگر بدنیال یک جایگزین برای شیر نارگیل هستید شیر بادام را توصیه می کنیم
مواد لازم:
1 لیوان شیر نارگیل
1 عددموز،
1/2 فنجان آناناس یا انبه،
1 قاشق غذا خوری روغن نارگیل،
1/2 قاشق چای خوری زنجبیل،
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه،
1/2 قاشق چای خوری دارچین،
1 قاشق چای خوری دانه چیا،
آماده سازی:
تمام مواد تشکیل دهنده را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود. قبل از غذا خوردن هر روز صبح از این اسموتی بنوشید. این اسموتی آنتی اکسیدان خوبی است که بدن را پر انرژی میکند