در این بخش، درباره خاصیت موز دررابطه با بیماری سرطان بحث میکنیم .وقتی موز می خوریم چه خاصیتی را برای سلامتی به ارمغان می آوریم .امروز با دکتر متخصص تغذیه درباره خواص موز در ارتباط با بیماریها بحث میکنیم
دكتر يعقوب قنواتي، متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: اسيد آمينه تريپتوفان موجود در موز، ضمن كاهش افسردگي و بهبود خلق و خو در كاهش سطح استرس و بروز بيماريهايي مثل سرطان بسيار موثر است.
وي افزود: همچنين اين ميوه حاوي پتاسيم فراوان است كه در كاهش سطح فشار خون تصلب شرائين و سكته مغزي نقش شاياني دارد.
اين متخصص خاطرنشان كرد: به گفته محققان، مطالعات جديد نشان داد احتمال ابتلا به سرطان كليه تا حد زيادي با مصرف مكرر سبزيجات و ميوه ها بويژه موز كاهش مي يابد.
قنواتي ياد آور شد: زناني كه 6 – 4 بار در هفته، موز مي خورند تا 50 درصد كمتر در معرض ابتلا به بيماري مذكور قرار مي گيرند.
وي اظهار داشت: منيزيم و اسيد فوليك موز موجب رشد بافتهاي بدن، توازن املاح و مايعات و تقويت ماهيچه هاي قلب مي شود.
اين متخصص رژيم درماني تصريح كرد: همچنين اين ميوه سرشار از مواد نشاسته و قندي است كه موجب آرامش مي شود و توصيه شده زنان باردار و بيماران دوره نقاهت، هفته اي 6 موز مصرف كنند.
گفتني است: موز در شفافيت و رطوبت پوست، نقش شاياني دارد، روغن و ويتامين هاي اين ميوه همراه با روغن بادام براي نرمي و در خشش مو بسيار موثر است.
منبع-خبرنگاران جوان