ciruelas-secas-prunes

اضافه کردن  آلو خشک به ناهار وشام روزانه  باعث  زیاد شدن  تراکم بافت استخوانی می‌شود.

دکتر مهتاب کریمی، فوق تخصص تغذیه ورژیم درمانی با بیان این مطلب اضافه کرد: پژوهشهای متخصصان  بیانگر این است که  اضافه کردن  آلو خشک در وعده‌های غذایی روزانه باعث تغییرات شگفت انگیزی در محکم شدن و زیاد شدن  تراکم بافت استخوانی بدن اشخاص می‌شود.

وی گفت: آلو خشک خواص بسیار زیادی برای بدن از جمله رفع یبوست داشته و یکی از بهترین مواد غذایی برای داشتن استخوانهای سالم است.

این متخصص خاطر نشان کرد: همچنین آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.

کریمی تصریح کرد: مصرف بیش از حد آلو در افرادی که دستگاه گوارش ضعیف دارند موجب سوزش معده و حتی بروز اسهال می‌شود.

منبع-خبرنگاران جوان