دکتر سلام -آیا می دانید که غذاهای سرخ شده و غذاهای فراوری شده به سرعت روی بینایی تاثیر می گذارند؟ برای سلامتی چشم از غذاهای سرخ شده دوری کنید مواد غذایی آنتی اکسیدان بالا در رژیم غذایی خود بگنجانید.
بتا–کاروتن و لوتین دو مواد مغذی است که برای مراقبت از چشم در دوران سالمندی نیاز است. هویج، اسفناج و کلم پیچ از بهترین منابع غذایی هستند که سرشار از مواد مغذی است.
مصرف منظم غذاهایی که آنتی اکسیدان بالا دارند به کاهش خطرات ناشی از مشکلات چشم مانند آستیگماتیسم و آب مروارید کمک میکند. غذاهای تازه که در رنگ های زرد–نارنجی-قرمز هستند شامل غذاهای گیاهی برای این منظور بسیار خوبست.
انگور، زغال اخته، تمشک، و توت فرنگی نیز به عنوان گیاهان مغذی شناخته شده اند که در محافظت سلولهای چشم بسیار موثرند
مواد لازم و طرزتهیه نوشیدنی تقویت چشم:
2 فنجان توت فرنگی
1 فنجان زغال اخته
1 فنجان قره قاط
1 فنجان تمشک
همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود سپس یخ انداخته و بنوشید.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد