براساس مطالعات اخير اسيدهاي چرب امگا 3 كه از گياهان گرفته ميشود به حفظ سلامت استخوانها كمك ميكند.
به گزارش دکتر سلام به نقل از پايگاه خبري آبزرور؛ بيشتر اسيدهاي چرب امگا 3 كه منشأ گياهي دارند از دانه سويا و روغن كائولا تهيه ميشوند.
بنابراين گزارش؛ دانه كتان، گردو و ساير منابع دريايي، ماهيها، جلبكها، نيز حاوي روغن چرب امگا 3 هستند.
يادآور ميشود؛ امگا 3 خاصيت ضد التهابي داشته و ميتواند در حفظ سلامت قلب و استخوانها نقش مهمي را ايفا كند.