23ec78901e

پژوهشگران بر این باورند  که بو کردن مقادير زیادی از مواد شيميايي ناشي از اسپري هاي ضد عرق مي تواند باعث مرگ انسان شود
برخلاف  هشدار برخي كارشناسان در موردعدم استفاده  بيش ازاندازه از اين اسپري ها، بسیاری از نظرسنجي ها نشان مي دهد امروزه نیمی از کودکان در سن ۱۱ سالگي از اين اسپري ها استفاده مي كنند و به دليل نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه شاید   بيش ازاندازه از  آن استفاده کنند
مارين جنكينز مدير خدمات كلينيكي در مركز پزشكي آلرژي انگليس گفت: يك نفر از هر سه بزرگسال در اين كشور نوعي بيماري آلرژيك نظير آسم، اگزما يا التهاب بيني دارد و اين نشانه ها به سادگي با محصولات عطري شيميايي تحريك مي شوند.
وي افزود: حتي افرادي كه آلرژي ندارند نيز ممكن است به مواد شيميايي در محصولات آرايشي حساسيت داشته باشند و دچار واكنشهاي پوستي، مشكلات تنفسي، تهوع يا سردرد شوند و هنگامي كه از اسپري هاي ضد عرق استفاده شود، اين واكنشها شديدتر مي شوند.
دكتر پيتر دينگل دانشمند محيط زيست و متخصص زهر شناسي در پرث استراليا در اين مورد گفت :بر روي برچسب اسپري هاي ضد تعريق نوشته شده كه در محيط هاي بسته از آنها استفاده نكنيد اما مي توان گفت كه اكثر مردم هنگام استفاده از اسپري هاي ضد تعريق به خارج از خانه يا محل ديگر نمي روند. حتي ممكن است كه در حمام با در بسته از اين اسپري ها استفاده شود.
اين اظهارات زماني مطرح شد كه جاناتان كيپ ول ۱۶ ساله به دليل استفاده از اين اسپري ها بر اثر حمله قلبي جان خود را از دست داد. بررسي هاي پس از مرگ اين نوجوان نشان داد كه ميزان گاز و پروپان در خون او ۱۰ برابر بيشتر از حجم خطرناك بوده است. اين گازها در بدن او در طول ماه ها متراكم شده بودند.

منبع-خبرفارسی