cook-oil

جو در ارزیابی  با سایر غلات  شامل  روغن زیادتری است و علاوه براین، ترکیب بسیار  بی همتایی دارد. پژوهشگران در تحقیقی سازوکار  تاثیر مکمل های حاوی روغن جو را بر احساس سیری زودرس  م ورد بررسی قرار دادند . بدین منظور 34  شخص سالم، صبحانه های شامل جو را در اندازه های مختلف مورد تحلیل و ارزیابی قرار دادند. یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد که 3 تا 7 ساعت پس از خوردن صبحانه مقادیر هورمون های سیری در روده افرادی که صبحانه شان حاوی روغن جو بود بیشتر از افراد گروه دارونما بود. Magnus Härröd   روشی را کشف کرد که توسط آن می توان روغن جو با مقادیر زیاد چربی های قطبی ایجاد کرد. چربی های قطبی برای ذخیره انرژی به کار نمی روند، آن ها در بلوک های ساختمانی غشاء های سلولی و نیز به عنوان مواد پیام رسان عمل می کنند. آماده سازی آن ها شبیه مایونز است، با وجود این، ذرات چربی بسیار کوچک ترند. اندازه ذره و نیز ترکیب ویژه روغن جو موجب به تأخیر انداختن شکستن چربی یا برداشت آن در معده می شود. محققین دریافتند که این ترکیب ویژه باعث افزایش ترشح سه هورمون سیری PYY، GLP-1 و CCK می شود که شما را زودتر سیر می کنند و باعث می شند کم تر بخورید. علاوه براین، باعث افزایش هورمون GLP2 می شود که موجب پیشبرد رشد سلول های روده ای می شود، همچنین، اثرات مفیدی بر اسیدهای چرب و شکر در خون دارد.  مقاله مرتبط با این مطالعه درLund University منتشر شد.

http://www.yourdoctor.ir