526108_223953201077911_1051999290_n

عکسی را که مشاهده میکنید مربوط به غلاف گل نخل یا طارونه می باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار است و بیشتر از عرق آن استفاده میشود ما امروز در سایت پزشکی دکتر سلام قصد داریم تا شما را با غلاف گل نخل یا طارونه بیشتر آشنا کنیم به همین منظور عکس هایی از طارونه و اطلاعاتی جامع در رابطه با طارونه برای شما عزیزان آماده کرده ایم

 

 

139301041806241682408324 IMG_6287 IMG13123525 resized-es595106

درخت نخل از آن آفریده‌های عجیب خداست که همه چیزش برای انسان مفید و قابل استفاده است؛ از تنه آن در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود و تنه نخلی که در ساخت سقف ساختمان یا ستون‌ها استفاده می‌شود، در حدود 300 تا 500 سال عمر می‌کند.

در میانه تنه نخل مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است و « پنیر نخل یا مغز درخت خرما Heart of Palm » نامیده می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است. در ابتدای بهار که نخل شکوفه می‌زند، شکوفه‌ها را -که طارونه / تارونه نام دارد- می‌‌چینند و از آن عرق تارونه می‌گیرند که مانند بقیه عرقیجات مفید و درمانگر دردهای معده است. عرق تارونه مقوی، گرم و برای قلب مفید است.

درخت خرما هم جنس نر و ماده دارد و گره افشانی توسط همین تارونه ها انجام میشود .

عرق طارونه یا آب طلع

عرق تارونه از غلاف های گل ها و شکوفه های نخل بدست می آید.غلاف های گل نخل را که بویی مطبوع دارد را در دیگ می جوشانند و بخار آن را به مایع تبدیل کرده و به عنوان نوشیدنی مصرف می کنند.ساخت عرق تارونه در دهه های اخیر رواج یافته و قدمت زیادی ندارد.

خواص طارونه

طبیعت معتدل دارد . خواب آور قوی – مقوی اعصاب آرامش بخش – مفید جهت رماتیسم و درد مفاصل – مخلوط آن با عرق بهار نارنج خواب آور قوی

عرق طارونه را قبل از هر غذا یک لیوان میل نمائید. از آن شربت خوشمزه و مقوی تهیه کنید .