دکتر سلام – این دستور غذا با گرانول سویا و برنج قهوه ای تهیه شده است. طعم دار با ادویه جات هندی است هم سالم و هم خوشمزه است
زمان آماده سازی : 3-4 ساعت
زمان پخت: 10-12 دقیقه
مواد لازم:
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری، سیر خرد شده
• 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
• 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
• ½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
• ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• ½ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
• 1 فنجان گرانول سویا ، خیس شده
• 2 قاشق غذاخوری نخود فرنگی
• 1 فنجان برنج قهوه ای پخته شده
• 1 قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه
روش
• روغن را در حرارت گذاشته سیر، پیاز، دانه زیره سبز، پودر زردچوبه،، پودر فلفل قرمز را تفت مختصر می دهیم
• گوجه فرنگی را ریخته تا در روغن سرخ شده دانه های سویا را ریخته
• نخود سبز و تفت داده نمک می ریزیم
• برنج قهوه ای را ریخته ، به مدت یک دقیقه تفت می دهیم میگذاریم بپزد
• برگ گشنیز تازه ریخته هم می زنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد