دین ،مذهب و اعتقادات هر شخص ،تاثیرات بسزایی در شادبودن و آرامش هر فرد از لحاظ روحی و روانی دارد!در این مورد با دکترای طب مکمل صحبت کرده ایم.
در طب جدید در مورد دوران شیرخوارگی، نوجوانی و بلوغ در مورد محبت کردن بسیار بحث شده است؛ محبت چه زیاد و چه کم میتواند اثرات مثبتی داشته باشد.
رفتارهای غیر طبیعی والدین یا نزاع والدین میتواند اختلالات روانی و ذهنی برای بچهها ایجاد کند و برعکس محبت کردن و عاطفه به دیگران خود تاثیر بسیار زیادی بر افراد میگذارد و یکی از عواملی که به سلامت روان کمک میکند شادی است.
شادی میتواند, تاثیر زیادی بر افراد بگذارد و باعث کاهش استرس میشود و چیزی که میتواند استرس و اضطراب را کاهش دهد, شادی است.
مهناز زرافشار دکترای طب مکمل در این راستا میگوید: جالب است که در طب اسلامی یا طب ایرانی کاملا مشخص است مذهب در سلامت روان تاثیر میگذارد. تحقیقات اخیر دانشمندان ثابت کرده افرادی که اعتقادات مذهبی دارند, برای سلامت روانشان خیلی خوب میتوانند سرمایه گذاری کنند.
مذهب در کاهش علائم افسردگی تاثیر بسزایی دارد
وی میافزاید: افرادی که اعتقادات مذهبی دارند از انجام فعالیتهایی که برای سلامت روانی خطرزاست, ممانعت میکنند. مثلا خوردنیهایی که منع میشود. مثلا در اسلام خوردن گوشت خوک یا شراب حرام است و همین روی سلامت افراد تاثیر مثبت دارد.
این دکترای طب مکمل بیان میکند: اکثر مطالعات پزشکی که در نقاط مختلف جهان این نکته را ثابت کردهاند که مذهب بر میزان شاد بودن, بالا بردن اعتماد به نفس، امید به زندگی و احساس مفید بودن بسیار تاثیر دارد.مذهب در کاهش علائم افسردگی تاثیر بسزایی دارد و افرادی که به این موضوع اعتقاد دارند, سرعت و میزان بهبودی بیماریها در آن افزایش پیدا میکند