popcorn

حتماً  به گوشتان خورده  که پاپ کورن هایی که  توسط  مایکروویو  آماده  می شوند، مطمئن  نیستند و شامل ترکیبات شیمیایی هستند که ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. بیشتر بحث ها و تبادل نظزها هم بخاطر  ارتباط مصرف این خوراکی ها با سرطان ریه است.  ولی در حقیقت، ارتباط  مستقیمی میان سرطان ریه و پاپ کورن مایکروویو شده وجود ندارد. ولی به نظر می رسد که  میان این ماده غذایی و برخی دیگر از انواع سرطان، ارتباط  وجود دارد.

 

در واقع، نوعی روکش شیمیایی نچسب که در لایه داخلی بسته بندی های پاپ کورن هایی که مخصوص گرم کردن  در مایکروویو هستند، وجود دارد که طی فرایند گرم کردن پاپ کورن، تجزیه می شود و اسید پرفلورواوکتانوئیک تولید می کند. این ماده شیمیایی، با افزایش خطر بروز برخی سرطان ها مثل سرطان کبد و سرطان پروستات، در ارتباط است.

شاید این پاپ کورن ها ارتباطی با سرطان ریه نداشته باشند (یا ارتباط شان مستقیم نباشد) اما مصرف پاپ کورن مایکروویو شده با بیماری های ریه در ارتباط است. نوعی ماده شیمیایی به نام diacetyl که در ترکیبات طعم دهنده به این پاپ کورن ها وجود دارد، خطر بروز مشکلات ریوی دیگری مثل برونشیت obliterans رو در کارگرانی که در کارخانجات تولید کننده این مواد خوراکی کار می کنند، افزایش می دهد و تنفس رو برای افراد، مشکل می کند.

بنابراین، بهتر است که برای حفظ سلامتی خود و فرزاندان مون از پاپ کورن مایکروویو شده، استفاده نکنیم. اما اگر هم شرایطی پیش آمد که از این نوع پاپ کورن ها استفاده کردید، اون رو داغ داغ مصرف نکنید و بگذارید تا سردتر شود و بعد بسته پاپ کورن رو باز کنید. علت این است که هر قدر که پاپ کورن مایکروویو شده، داغ تر باشد، ترکیب شیمیایی diacetyl بیشتری رو در محیط آزاد می کند و وارد دستگاه تنفس ما می شود. پس هر قدر که قبل از باز شدن بسته بندی، سردتر شود، مقدار کمتری از این ماده وارد هوا می شود.

منبع : yeka.ir