fast-food

يكي از سريع‌ترين شیوه ها براي درست کردن يك غذاي سالم و خوش طعم، استفاده از فيله و سينه مرغ است. مورد جالب آن است كه با  مصرف انواع ادويه، سبزيجات و مزه دهنده‌ها مي‌توانيد همين غذا را در طعم های گوناگون  درست كرده و در  لیست غذايي‌تان تنوع بوجود آورید. اگر مایلید، مي‌توانيد از سينه مرغ استفاده كرده و مثل  فيله آن را برش بزنيد.

کمتر کسی را پیدا می کنید که با مرغ، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داشته و این سه ماده غذایی خوشمزه را حداقل یک بار در برنامه غذایی خود نگنجانده باشد. این خوراک سریع برای زمانی پیشنهاد می‌شود که زمان زیاد برای پخت و پز ندارید و در عین حال دنبال یک غذای کامل هستید.به جای اینکه به فست فود بروید، فست فود را به خانه بیاورید!

مواد لازم براي 4 نفر:

  • فيله مرغ: 16 عدد
  • پياز متوسط، ساطوري: يك عدد
  • قارچ ورقه‌اي:200 گرم
  • روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
  • سير، ساطوري: يك عدد
  • پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم
  • نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم

روش تهیه:

1. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. فيله‌هاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغ‌ها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغ‌ها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود.

2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.

3. مرغ‌ها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود. می‌توانید با سالاد سزار و نان روگن این غذا را سرو كنيد.

منبع : مجله سیب سبز