بهترین راه برای جلوگیری از بیماری دقت انتخاب نوع غذا است . در اینجا برخی از روش های ساده و هوشمندانه برای استفاده از روغن خوراکی بدون به خطر انداختن خود است:
زیاد سرخ نکنید: شما ممکن است دوست داشته باشید که یک قطعه غذای سرخ شده و ترد مانند مرغ کبابی بخورید ،این نوع غذاها نه تنها کالری اضافی دارد بلکه ، سطح کلسترول خون را هم بالا می برد و باعث بروز بیماریهایی مانند سکته مغزی، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد . مطالعه انجام شده توسط مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون گزارش داد که مصرف منظم غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سرخ شده و دونات و… با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. سینه مرغ سرخ شده در روغن با پوست (226 گرم) حاوی 590 کالری، 29 گرم چربی و 20 گرم کربوهیدرات است. از سوی دیگر، همان سینه مرغ برای کباب کردن مرغ 417 کالری، 18 گرم چربی و بدون کربوهیدرات است. سعی کنید بجای سرخ کردن و کبابی کردن مرغ را بپزید
اندازه گیری روغن: اگر از علاقمندان به غذاهای سرخ شده هستید، با قاشق اندازه گیری کنید تا زیاد روغن نریزیددر بیرون کمتر غذا بخورید
با وجود زیانهایی که روغن دارد ، برای بدن ضروری است و نباید آن را بطور کلی از برنامه غذایی حذف کنید. روغن غنی از چربی است که برای جذب ویتامین های محلول در چربی مانند A، D، E و K و اسیدهای چرب به بهبود سلامت پوست ، مو، قلب و مغز لازم می باشد. تحقیقات نشان می دهد که روغن غنی از امگا 3 (روغن بذرک، روغن گردو) خطر بیماری های قلبی، سکته مغزی، آرتریت روماتوئید و بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. روغن را در حد اعتدال مصرف کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد