بعضی وقتها پوست بدن، دچار خارش وسوزش می شود که میتواند به دلیل مشکلات گوناگون درونی یا بیرونی باشد. خارش، یک مشکل متداول پوستی است که در هر وقت معینی میتواند بوجود آمده و صدمات روانی و روحی به فرد وارد کند. دکتر مایکل مورای، نویسنده کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» خارشهای پی در پی و شدید ممکن است سبب صدمات درونی شده که باید آنها را از اساس شناخت. او شیوه های آسانی برای پیشگیری از خارش بیان کرده است.
جوش شیرین
برای یافتن محل خارش، مقداری جوش شیرین و آب را مخلوط کرده و بر روی پوست بمالید. وقتی خشک شد آن وقت آن را بشویید.
درمان خانگی خارش با لیمو
این میوه سرشار از خواص شفادهنده و ترمیمکننده است که میتواند در آنی خارش را از بین ببرد. برای خارشهای ملایم، عصارهی لیمو را بر روی بخشی که میخارد بمالید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه بماند. برای موارد شدیدتر، پوست لیمو را بردارید و سطح داخلی نرم و سفیدش را روی پوست بمالید. قبل از آنکه به طور کامل محل را بشویید، بگذارید ۲۰ دقیقه روی پوست بماند.
چای ریحان
این چای دارای آنتیاکسیدان بوده و برای درمان اختلالات به کار میرود و از طرفی دارای تأثیرات تسکیندهنده در بدن است، و از همه مهمتر یکی از بهترین درمانها برای خارش محسوب میشود و دمکردهی آن را بعد از پانزده دقیقه میتوانید طی چند سری در روز روی محل خارش بمالید.
درمان با جو دوسر
جو دوسر سرشار از ویتامین E بوده و محتوای روغنی آن برای مرطوب کردن پوستهای خشک به کار میرود و ویتامین E موجود در آن باعث از بین رفتن خارش میشود.
برای نقاط کوچک، مقداری از آن را با آب قاطی کرده و بگذارید چند ساعت روی پوست بماند. برای نقاط بزرگتر، آن را آسیاب کرده و دو فنجان از آن را به وان آب گرمتان اضافه کرده و داخل آن بروید.
کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» درسال ۲۰۱۲ منتشر شد
خاصیت درمانی آلوئهورا
این ژل خنککننده و آرامبخش از ساقهی گیاه آلوئهورا به دست میآید. میتوانید آن را بر روی نقاطی که میخارد بمالید و بگذارید تا خشک شود.
منبع : www.alodoctor.ir