صرفنظر از چیزهایی که قبلا به شما گفته شده، سبزی خام همیشه هم خوب نیست. درست است که پختن برخی سبزیجات میتواند مواد مغذی آن را از بین ببرد، اما سبزیجات دیگه ای هم هستند که باید پخته شوند تا ارزش غذایی واقعیشان مشخص شود.
سبزیجات ریشه ای: منظور سبزیجاتی مثل سیب زمینی و شلغم است که حاوی مقدار زیادی فیبر و ویتامین هستند. برای اینکه این نوع سبزی ها فواید بیشتری داشته باشند، آنهایی که پوست تیره تری دارند را انتخاب کنید. آنها را با پوست پخته و قبل از خوردن پوستشان را جدا کنید. این کار باعث میشود همه فوایدشان در حین پخت حفظ شود.
مارچوبه: مارچوبه وقتی پخار پز میشود، تمام خواص معجزه بخش خود را آشکار می کند. این سبزی برای محافظت از قلب و سیستم عصبی عالیست. البته باید مراقب روند بخارپز شدنش باشید، چون در حرارت خیلی بالا بیشتر خواصش را از دست می دهد.
کلم بروکلی: مصرف این سبزی خیلی متداول شده است. تحقیقات اخیر نشان دادند که وقتی کلم بروکلی بخارپز شده نسبت به بروکلی خام خواص بیشتری دارد. بروکلی برای سلول ها فواید زیادی دارد و حتی با سرطان هم مبارزه می کند. این سبزی منبع خوبی از ویتامین C است.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.