دکتر سلام – بادمجان که اغلب تصور می شود یک سبزی است، اما از لحاظی یک میوه است.بادمجان معمولا در هر فصلی وجود دارد .
تغذیه بادمجان
یک فنجان بادمجان خرد شده 35 کالری، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد . ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم ، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است. پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله میکند
پروتئین ها در رژیم غذایی
پروتئین نقش مهم را در بدن ایفا می کند. افراد بالای19 سال 10 تا 35 درصد از کل کالری پروتئین مصرف می کند. بر اساس یک رژیم غذایی روزانه 2000 کالری، می تواند 50-175 گرم پروتئین در روز متغیر باشد. مقدار پروتئین در طول روز بسته به سن و فعالیت بدنی دارد که از شخصی به شخص دیگر متفاوت است.
پروتئین کامل در مقابل پروتئین ناقص
پروتئین کامل آن است که همه 22 اسید آمینه های ضروری وجود داشته باشد. این پروتئین ها در درجه اول در منابع پروتئین حیوانی با کیفیت بالا از جمله گوشت گاو، مرغ، ماهی، لبنیات و تخم مرغ یافت می شود. پروتئین ناقص حداقل یک یا دو اسید آمینه ضروری – به طور معمول در غلات، حبوبات یا سبزیجات یافت می شود. بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانه های مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است.
پخت و پز بادمجان
بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، بادمجان ها بهترین خوردنی است به شرط اینکه درست پخته شود. ، بافت اسفنجی و محکم آن برای کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان باید کاملا پخته شود تا بهترین عطر و طعم را داشته باشد برخی از بادمجانها تلخ هستند برای از بین بردن تلخی آن قرار دادن بادمجان در آب نمک بمدت تیم ساعت است سپس با آب سرد شسته و استفاده کنید