دکتر سلام – میگو از غذاهای دریایی پرطرفدار است چربی و منبع خوبی از ویتامین B-12، آهن، روی، نیاسین و فسفر کم دارد. میگو دارای سدیم و کلسترول است بنابراین باید در حد اعتدال مصرف شود، در خوردن میگو باید احتیاط کنید
اهمیت کلسترول
لیپوپروتئین بالا با چگالی کم، LDL یا کلسترول باعث ابتلا به بیماری های قلبی، حمله قلبی یا سکته مغزی، به خصوص سطوح پایین لیپوپروتئین با چگالی بالا، و یا HDL، کلسترول داشته باشد. کلسترول LDL کلسترول بد است، و کلسترول HDL کلسترول خوب است.
کلسترول در میگوهر اونس میگو شامل 179 میلی گرم کلسترول و 1/44 گرم چربی، 443 گرم از آن اشباع شده است. انجمن قلب آمریکا توصیه میکنید نباید در طول روز بیش از 300میلی گرم کلسترول در رژیم غذایی مصرف کنید. یک وعده میگو حاوی بیش از نیمی از کلسترول روزانه است، بنابراین باید مصرف کلسترول را محدود کنید
سطح کلسترول میگو
سطح کلسترول میگو
مصرف 300 گرم میگو 590 میلی گرم کلسترول در روزاست محققان که به این نتیجه رسیدند که مصرف مقدار میگو باید متعادل باشد
ملاحظاتمیگو با اینکه کلسترول زیادی دارد ولی برای سلامت قلب خوب است، منبع خوبی از امگا 3 است. میگو جزو غذاهای دریایی است که جیوه پایین تری دارد و جزو بهترین غذاهای دریایی است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی اشاره می کند که میگو جزو غذاهای سالم است حتی اگر کلسترول بالاتری داشته باشید پس بخورید وولی افراط نکنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد